Забезпечення належних якісних послуг мешканцям району, які вони потребують – це відповідальна та щоденна робота фахівців управління соціального захисту населення

Забезпечення належних якісних послуг мешканцям району, які вони потребують – це відповідальна та щоденна робота фахівців управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації та відповідних структурних підрозділів місцевих рад громад.
Відповідальність та дисциплінованість у виконанні покладених повноважень притаманні начальнику управління Світлані ГОНТАР, яка налаштовує та забезпечує злагоджену роботу усього колективу установи, що є однією з кращих в області за показниками роботи щодо забезпечення надання належних якісних соціальних послуг мешканцям.
У Красноградському районі проживає понад 105 тисяч мешканців, а з початку війни ще близько 35,4 тисяч осіб приїхали до району за прихистком із зон, де велися активні бойові дії.
Вчасно оформити документи, надати роз’яснення, налагодити результативну роботу з громадами, аби люди, які вимушені були залишити свої домівки, не відчували себе покинутими – все це щоденна робота, незважаючи на день тижня та годину доби, особливо у перші місяці війни, яка проводилася і проводиться нашими фахівцями управління.
З метою удосконалення дієвого діалогу та співпраці з мешканцями зазначеної категорії, в районі та в кожній громаді зокрема створені Ради з питань ВПО, комунікація у яких сприятиме вирішенню багатьох питань, що наразі виникають у внутрішньо переміщених осіб. Це й забезпечення житлом, і працевлаштування, й отримання адресної допомоги, медичне забезпечення, освітні послуги та психологічна підтримка.
Особлива увага при роботі надається нашим Захисникам, які боронять Україну, їх сім’ям та сім’ям загиблих Героїв. Це пріоритет. Всі проблемні ситуації фахівці намагаються вирішити у тісній співпраці з громадами, Красноградським РТЦК та СП й іншими службами, що причетні до вирішення таких питань.
Дякуємо, що разом! Працюємо далі.