У Красноградському районі продовжується II (районний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів 2023\2024 навчального року

Основною метою є підтримка обдарованих учнів, створення умов для їхнього розвитку та самовдосконалення, формування творчого покоління, прагнення у дітей до досягнення успіху.
Керівником відділу освіти, охорони здоров’я, культури молоді та спорту районної військової адміністрації КУРІПКО ОЛЕНОЮ та керівником відділу організаційної роботи ПЕДАШ ВІРОЮ разом з керівниками відділів освіти та педагогами громад забезпечено злагоджений безпечний перебіг олімпіад, які проводяться в дистанційному форматі, з урахуванням безпекової ситуації, а також вчасну та якісну перевірку робіт юних учасників.
На II районному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад Красноградський район бере участь в олімпіадах з 15 навчальних предметів.
Проведено вже 6 олімпіад з української мови та літератури, хімії, екології, трудового навчання, географії, історії, участь в яких взяли 483 учні. Тримаємо активну позицію серед інших районів Харківської області щодо кількості учасників учнівських цьогорічних олімпіад!
Дякуємо, що разом!✊🇺🇦