У Харкові відбудеться День ветеранського бізнесу

Захід реалізується ГО «Асоціація приватних роботодавців» в межах проєкту «Центр підтримки підприємницьких ініціатив ветеранів “Новий відлік”» за підтримки Українського ветеранського фонду.

Мета проєкту – допомогти ветеранам у започаткуванні, поновленні та розвитку власного бізнесу, забезпечити можливості влаштувати гідне життя ветеранам та їх сім’ям, підвищити конкурентоздатність ветеранського бізнесу, зробити популярним підприємництво як спосіб самозайнятості серед ветеранів та створити передумови для появи нових робочих місць.

Дата: 28 листопада з 11.00 до 14.00.

Місце проведення: м. Харків, укриття.

Щоб отримати адресу проведення події, потрібно зареєструватися за посиланням або написати на пошту asprro@gmail.com чи зателефонувати за номером телефону: +38063 232 62 80 –Наталія.

В межах Дня ветеранського бізнесу відбудеться благодійна виставка-продаж «Від війни до мистецтва», презентації учасників проєкту та презентація грантових можливостей для ветеранів-підприємців.

«Під час заходу ми презентуємо можливості для ветеранів-підприємців, покажемо реальні підприємницькі кейси учасників проєкту та доведемо, що залучити грант на розвиток власної справи можливо і не складно», – повідомляють організатори.

Виставка-продаж відбудеться у рамках глобального благодійного руху Щедрий Вівторок #GivingTuesday. На виставці будуть представлені арт-об’єкти, зроблені з використанням військових предметів: ящики для зброї, гільзи, тубуси. Усі зібрані кошти направлять на допомогу нашим захисникам.