При Харківській ОВА відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність»

Під час засідання обговорили перебіг реалізації проєкту «Прозорість і підзвітність» та заслухали результати діяльності робочої групи в Куп’янському районі.

До складу робочої групи «Прозорість і підзвітність» Куп’янського району увійшли очільники територіальних громад, представники громадськості та правоохоронних органів. Згідно плану тривають засідання та розгляд тендерних закупівель.

«Висвітлення усіх тендерних процедур в районах – є одним із важливих напрямків діяльності групи. На жаль, офіційний сайт Куп’янського району не працює через знищені сервери. Цю проблему необхідно виправляти створивши новий офіційний сайт», – зазначив Євген Іванов.

В межах реалізації проєкту «Прозорість і підзвітність» тривають тренінги та навчання для державних службовців. Для працівників департаментів та апарату Харківської ОВА проведено 11 лекцій з дотримання доброчесності і декларування. Попереду щонайменш 13 тренінгів.

«Необхідно пропрацювати питання щодо проведення тренінгів для очільників структурних підрозділів в напрямку тендерних закупівель, аби поглиблювати знання та навички в цій сфері», – додала керівник апарату Вікторія Белявцева.

Нагадаємо, на офіційному сайті Харківської обласної військової адміністрації працює окремий розділ «Прозорість і підзвітність», на якому усі охочі можуть переглянути інформацію про тендерні закупівлі, діяльність групи та повідомити про порушення в тендерних закупівлях.