Привітання начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА до Дня залізничника України

Вітаємо з професійним святом усіх працівників української залізниці!
У цей день ми висловлюємо щиру подяку всім залізничникам України за їхню нелегку працю, за те, що вони щодня забезпечують безперебійне функціонування залізничного транспорту.
Останні два роки, коли наша країна протистоїть ворожій навалі, стали для нас непростим випробуванням на мужність, стійкість та витривалість, показали, наскільки сильними і згуртованими є залізничники – команда справжніх професіоналів.
Неможливо не згадати тих, хто сьогодні стоїть на захисті своєї країни та її народу. Низький уклін нашим героям та велика вдячність за можливість жити та працювати у вільній Україні, вічна пам’ять тим, хто поклав своє життя, захищаючи український народ.
Бажаю вам, шановні залізничники, міцного здоров’я, мирного неба, щастя та добробуту у кожній родині, непохитної віри в себе, щасливе майбуття та нашу перемогу! Нехай це свято додає вам життєвих сил, оптимізму, наснаги у плідній праці задля розвитку та процвітання залізниці та нашої держави!
З непохитною вірою в Україну, Перемогу та кожного з нас, начальник Красноградської районної військової адміністрації Віктор ВОЙТЕНКО