Розпочато тренінги для старту, відновлення та розвитку бізнесу у Харківській області

Це вже другий набір до програми тренінгів, які за підтримки Харківської ОВА для підприємців регіону проводить Громадська організація «Асоціація приватних роботодавців»

Під час заходів відбудеться навчання та консультування з метою підтримки у залученні коштів на відновлення та супроводження процесу повернення до бізнес діяльності на деокупованих та прифронтових територіях Харківської області.

Під час зустрічей учасники зможуть:

– оптимізувати свою бізнес-модель, грамотно поставити цілі, зробити якісний стратегічний аналіз;

– систематизувати свої знання щодо юридичної та фінансової безпеки бізнесу, а також дізнатись, про що мовчить фінансовий звіт;

– перевірити, наскільки ефективним є маркетинг бізнесу і як можна його покращити;

– дізнатись, як просувати бізнес в соцмережах та обходити конкурентів в Інтернеті;

– пропрацювати сервісний компонент бізнесу;

– створити для клієнтів комерційні пропозиції, від яких неможливо відмовитись.

Також підприємці дізнаються, як сформувати потужну команду, прокачати навички ефективної комунікації та ведення складних переговорів, скласти бізнес-план, успішно пройти пітчинг та претендувати на гранти для розвитку власної справи.

Заняття розпочинаються 2 листопада та проходитимуть декілька разів на тиждень (офлайн) у м. Харків. Місце проведення та програма курсу будуть надіслані зареєстрованим учасникам.

По завершенню програми учасники отримають сертифікат, нові знайомства та практичні заняття, які допоможуть у ведені бізнесу.

Участь у проекті безкоштовна. Посилання для реєстрації.

Контактна інформація: asprro@gmail.com, +38063 232 62 80 – Наталія.

Довідково. Проєкт реалізується Helvetas Swiss Intercooperation в Україні в рамках Програми підтримки економічної стійкості України за сприяння Швейцарської агенції розвитку та співробітництва.