11 жовтня під головування начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

До участі у засіданні долучилися представники районного управління ГУ ДСНС, голови територіальних громад та балансоутримувачі укриттів цивільного захисту.
Основне питання у порядку денному – стан готовності об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту Красноградського району. Зокрема були обговорені проблемні питання щодо утримання та експлуатації фонду захисних споруд цивільного захисту в умовах воєнного стану, а також питання, які потребують врегулювання в даній сфері та основні шляхи їх вирішення.
Члени комісії проаналізували та оцінили готовність укриттів у розрізі кожної територіальної громади, стан комплектування та інженерного обладнання, а також обговорили питання щодо доцільності подальшого утримання та експлуатації деяких захисних споруд, які неможливо привести до стану готовності.
Крім цього на засіданні комісії розглянуто питання забезпечення техногенної, пожежної безпеки та цивільного захисту об’єктів критичної інфраструктури Красноградського району.
За результатами засідання прийняті рішення, виконання яких заплановано розглянути на наступному засіданні у листопаді.