Вітання начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА з Днем міста

Дорогі красноградці!
Другий рік поспіль цей день приходить в умовах війни. Війни, яка триває майже десять років. Тому нині День міста – не про свято, а про любов до рідної землі, про повагу до історії і культури, про тодішніх і нинішніх героїв, про єдність і згуртованість наших дій.
Ми не святкуємо. Не проводимо традиційних заходів. Цього дня ми згадуємо всіх, завдяки кому наше місто може відзначати свій день народження.
Сьогодні ми маємо бути безмежно вдячними. Нашим найкращим воїнам. Незламним захисникам і захисницям. Їхня мужність і звитяга на передовій. Віч-на-віч із ворогом. Без страху та вагань. Це наше вільне життя тут, у тилу.
Нашим волонтерам. Усім людям доброї волі. За наполегливість. За недоспані ночі за кермом. За ризики. За те, що не здаються. Збирають. Плетуть. Готують. Вантажать. Везуть. І знову, і знову.
Нашим енергетикам. Світло їхніх сердець, золоті руки, цілодобова праця дозволили нам пережити зиму. У своїх домівках.
Рятувальникам, медикам, комунальникам. Вони не зупинялися ні на мить. Вони перші там, де біда. Не знаючи втоми. Рятують життя.
Учителям та вихователям. Сигнали тривоги не зірвали уроки. І навіть в укритті, і через екран компʼютера діти навчаються. Здобувають знання.
Кожному і кожній. Усім учням, студентам, працівникам. Хто працює на своєму місці. Хто тримає свій фронт. У єдності. Заради спільної мети. Допомагаючи один одному. Вболіваючи за своє місто. За свою землю. Заради Перемоги!
З непохитною вірою в Україну, Перемогу та кожного з нас, начальник Красноградської районної військової адміністрації Віктор ВОЙТЕНКО