Начальник Красноградської РВА Віктор Войтенко разом з головами громад в режимі онлайн взяли участь у розширеному засіданні Конгресу місцевих та регіональних рад

Начальник Красноградської РВА Віктор Войтенко разом з головами громад в режимі онлайн взяли участь у розширеному засіданні Конгресу місцевих та регіональних рад при Президентові України.
14 вересня за дорученням Президента України відбулося Розширене засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням керівника Офісу Глави держави Андрія Єрмака.
Під час діалогу учасники обговорення зосередилися на проблематиці розмінування, відновлення і безпеки об’єктів критичної та соціальної інфраструктури, підготовки до опалювального сезону, відновлення житлового фонду, умов роботи місцевого бізнесу.
Окремо під час зустрічі розглянули реалізацію програми єВідновлення, підготовку до опалювального сезону, розмінування, відновлення критичної інфраструктури, підтримку бізнесу, безпеку освітнього середовища.
На завершення Андрій Єрмак зазначив, що такі зустрічі покликані знайти кращі рішення для мешканців українських регіонів.