Привітання начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА з Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

Шановні працівники газового господарства!
Прийміть щирі вітання із професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!
Ви працюєте в одній з провідних галузей українського господарства. Завдяки вашій роботі в українських оселях є тепло і належний комфорт. Тому що попри труднощі, які виникаютьв умовах воєнного часу, ви продовжуєте піднімати з надр такий необхідний сьогодні для країни газ та нафту. Цим самим робите великий вклад у стабільну роботу енергетичної системи країни. Ви робите все можливе, щоб ми були енергетично незалежні.
У цей день висловлюємо щиру вдячність всім працівникам цієї промисловості, які щоденно проявляють самовідданість і майстерність, відповідальне ставлення до своєї справи, за підтримку та допомогу тим, хто зараз боронить Україну.
Від щирого серця бажаю міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, впевненості у завтрашньому дні та мирного неба над Україною!
Разом ми переможемо! Все буде Україна!