Зустріч начальника Красноградської РВА Віктора Войтенка з родинами загиблих захисників України

Під час зустрічі начальника Красноградської РВА Віктора Войтенка з родинами загиблих захисників України разом з головою Красноградської ТГ Світланою Кривенко напрацювали алгоритм подальших дій щодо розробки проектної документації та проведення усіх необхідних процедур для реалізації проекту «Алея Героїв».
Віктор Іванович ознайомив присутніх з результатами роботи, що була проведена співробітниками Харківського національного університету міського господарства ім. Бекетова за підтримки голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та депутата обласної ради, Президента Української асоціації районних та обласних рад Сергія Чернова.
«Всі зауваження та пропозиції, що були надані сьогодні під час діалогу членами родин загиблих Героїв, обовʼязково будуть враховані у подальшій роботі над втіленням проекту» – зауважує керівник району.
Крім того, вирішили ряд питань, що виникли у членів сімей загиблих воїнів, зокрема в частині оформлення документів для отримання відповідного статусу та пільг, що передбачені законодавством для осіб цієї категорії.
Працюємо далі.