Звернення начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

Шановні красноградці, щиро вітаю вас з Днем Незалежності та Днем Державного Прапора!

Ми – нація нескорених, яка сьогодні творить майбутнє під жовто-синім стягом, адже український прапор – символ незламності, символ волі, символ Незалежності та Перемоги!

День Незалежності в серцях українців став новою точкою відліку в житті кожного з нас, дав почуття самоствердження, відчуття волі та суверенності. Пишаймося тим, що ми – українці!

Вже півтора роки Україна протистоїть повномасштабному вторгненню росії. Щодня, щогодини та щохвилини ми демонструємо всьому світу, як виглядає єдність, сміливість та незламність! Наразі кожен українець невпинно бореться за незалежність: одні з нас на передовій, інші забезпечують життєдіяльність мешканців громад або працюють задля підтримки національної економіки, хтось як волонтер. Проте нас мотивує одне – збереження незалежності рідної країни.

Я щиро вірю, що зовсім скоро ми усією вільною та незалежною країною відсвяткуємо не тільки День Незалежності, а й День Перемоги над рашистами!
Впевнено разом рухаємося до Перемоги!

Слава Україні!

З непохитною вірою в Україну, Перемогу та кожного з нас, начальник Красноградської районної військової адміністрації Віктор ВОЙТЕНКО