КНИЖКОВА ВИСТАВКА-ЯРМАРОК ЧЕКАЄ ПОЛТАВЦІВ 23-24 ТРАВНЯ: ПОНАД 40 ВИДАВНИЦТВ З УСІЄЇ УКРАЇНИ ПРЕЗЕНТУЮТЬ СВОЇ КНИЖКИ

Полтавщина – невичерпна криниця духовності і краси, батьківщина низки видатних особистостей у різних сферах людського буття. У повномасштабній війні наш колоритний і гостинний край став надійним тилом для фронтових областей та прихистком для сотень тисяч українців. Своєю працею кожен із нас робить внесок у майбутнє України.

Продовжуючи наші мирні традиції, 22-23 вересня 2023 року плануємо проведення у Полтаві III Універсальної книжкової виставки-ярмарку «ПОШУК» («Полтавська Оаза Шанувальників Української Книги»).
Проект реалізується з 2018 року за ініціативи Полтавської обласної військової адміністрації та підтримки Полтавської обласної ради.

ПОШУК-2023 присвячено Міжнародному дню миру. Участь у виставці- ярмарку візьмуть видавництва з різних регіонів України, автори, майстри народної творчості. Планується проведення різноманітних презентаційних заходів, дискусійних майданчиків, майстер-класів, благодійних акцій.

Впевнені, що в умовах масштабного поширення російської пропаганди в українському інформаційному просторі, промоція української книги сприяє розвитку української культури, утвердженню української ідентичності.

Запрошуємо Вас та видавництва Вашого регіону до участі у нашій книжковій події. Про Вашу участь просимо інформувати на електронну пошту: poshukpoltava@gmail.com. Детальну інформацію можна одержати за телефонами: (0532)56 95 07, (067) 177 01 20, (095)076 37 69 (відділ інформаційно-видавничої діяльності управління інформаційної політики Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Полтавської облвійськадміністрації).

З метою узагальнення інформації про учасників, формування Програми заходів ПІ-Ї Універсальної книжкової виставки-ярмарку «ПОШУК», врахування пропозицій просимо заповнити онлайн-заявку для участі за посиланням: http://surl.li/jfsic