Запрошуємо внутрішньо переміщених жінок до участі у проєкті «Стабільне майбутнє»!

У рамках соціально орієнтованого проєкту «Стабільне майбутнє», який реалізує Благодійна Організація «Благодійний Фонд «Мирне небо Харкова» разом з Харківським обласним центром зайнятості та Харківським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, розпочинаються короткострокові безкоштовні навчальні курси в очному та дистанційному форматах.

Проєкт передбачає розширення економічних можливостей внутрішньо переміщених жінок. Це безкоштовний інтенсивний курс, у якому учасниці навчаться вільно користуватись діловою українською мовою та базовим пакетом офісних програм (Word, Excel тощо). Розроблять власний бізнес- план та дізнаються, як започаткувати свою справу онлайн. Також під час навчання розберуться з психологічними та соціальними проблемами у
професійній адаптації в умовах війни, а на індивідуальних сесіях із професійним психологом пропрацюють особисті проблеми.
Курс спрямований на підвищення конкурентоспроможності на ринку праці жінок ВПО віком від 20 до 40 років.
Формат навчання: 5 навчальних програм за 4 місяці для 96 жінок у 6 навчальних групах.
Старт першої групи 7 серпня 2023 року.
До учбової програми проєкту входить:
 курс «Ділове українське мовлення»;

 курс «Фрілансер»;
 курс «Ефективне використання професійної діяльності з використанням IT-технологій»;
 курс «Підготовка бізнес-плану»;
 курс «Психологічні аспекти соціально-психологічної та професійної адаптації в умовах воєнного стану».

Кількість місць обмежена. Відбір відбуватиметься на конкурсній основі через анкетування. Долучитися до проєкту можна заповнивши анкету учасника за посиланням: https://forms.gle/SezvhbxdkB2qM6qn8 або подзвонивши в call-Центр БО «БФ «Мирне небо Харкова».
Проєкт реалізується Благодійним Фондом «Мирне небо Харкова» разом з Харківським обласним центром зайнятості та Харківським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у межах проєкту «Фенікс», що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Європейського Союзу.

Додаткову інформацію можна отримати з понеділка по п;ятницю з 09:00 до 18:00 за номерами:

 +380 (97) 49 39 297 (цифра 2)
 +380 (68) 08 92 293

Усі послуги надаються на безоплатній благодійній основі.
Разом до кращого майбутнього!