Робота над реалізацією проекту «Алея Героїв» триває

За підтримки голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та депутата обласної ради, Президента Української асоціації районних та обласних рад Сергія Чернова, сьогодні відбулася робоча зустріч з фахівцями – співробітниками Харківського національного університету міського господарства ім. Бекетова. Сергій Іванович Чернов взяв безпосередню участь у сьогоднішній зустрічі.
Начальник Красноградської РВА Віктор ВОЙТЕНКО детально ознайомив присутніх з метою проекту, висловив спільні бачення щодо візуального вигляду памʼятного комплексу з вшанування памʼяті наших полеглих захисників-земляків та розповів про хід підготовчих проведених робіт на зазначеній ділянці. Участь в робочій зустрічі також взяли радник голови Харківської обласної ради Євген Грицьков, міський голова Світлана Кривенко та представники родин загиблих бійців.
Наразі військовослужбовці роблять все можливе задля відсічі збройної агресії російської федерації, тому і ми, працюючи на місцях, маємо зробити все задля поваги і шани тих, хто поліг захищаючи незалежність України.
Працюємо разом. Все буде Україна🇺🇦