Під керівництвом начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА відбулася щотижнева робоча нарада з головами громад району

21 червня під керівництвом начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА відбулася щотижнева робоча нарада з головами громад району. Обговорили низку важливих питань, що стосуються життєдіяльності району.
Зокрема, присутні розглянули робочі питання щодо стану створення центрів допомоги військовослужбовцям та підтримки їх сімей у громадах району та ветеранських хабів (просторів), а також щодо стану підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2023/2024 років.
В обговорені безпекової теми, голови місцевих рад доповіли керівнику району про стан утримання та доступності захисних споруд цивільного захисту та найпростіших укриттів; про стан функціонування пунктів незламності, у тому числі переведених в режим очікування на предмет їх матеріально-технічного обладнання та оснащення. Окремо розібрали питання щодо підключення БТІ до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (е-БТІ) та стан справ щодо обробки заяв, що надходять через застосунок єВідновлення: у ДІЇ для надання компенсації за пошкоджене житло внаслідок збройної агресії рф.
«Безпека мешканців району та надання їм якісних і доступних соціальних послуг є і завжди залишатиметься одним із пріоритетних напрямків в нашій спільній роботі» – наголошує начальник РВА.
В ході наради було вирішено ряд важливих питань, що виникають в процесі забезпечення життєдіяльності громад.
Працюємо далі.