Під керівництвом начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА відбулася щотижнева робоча нарада з головами громад району

5 червня під керівництвом начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА відбулася щотижнева робоча нарада з головами громад району. Обговорили низку важливих питань, що стосуються життєдіяльності району.
Зокрема, керівники громад інформували про результати опитування громадськості щодо поновлення з 01.09.2023 очної форми навчання для учнів району та виходу району із переліку територій можливих бойових дій, як однієї із передумов повернення шкіл до офлайн навчання. Зазначимо, що у всіх громадах більшість серед опитуваних пріоритетної групи, а саме батьки школярів та вчителі, висловилися за повернення до очної форми навчання при забезпеченні належного облаштування захисних споруд в закладах.
Результати опитувань та пропозиції щодо проведення подальшої роботи з даного напрямку надіслано до Харківської обласної військової адміністрації.
Продовжуючи важливу тему безпеки мешканців, голови місцевих рад доповіли керівнику району про стан справ з виконання доручення щодо забезпечення роботи укриттів та захисних споруд, їхньої доступності для населення громад.
«Безпека мешканців району – пріоритет. Забезпечити належне функціонування укриттів та їх доступність – головне завдання номер один. Повинен бути чіткий контроль і чітке виконання» – наголошує начальник РВА.
В ході наради було вирішено ряд важливих питань, що виникають в процесі щоденної роботи. Працюємо далі.