Віктор ВОЙТЕНКО взяв участь у пленарному засіданні сесії Красноградської районної ради VІІІ скликання

Депутати розглянули ряд питань. Зокрема затвердили положення про порядок формування списку присяжних місцевих судів, підтримали рішення про надання згоди на входження Наталинської сільської ради до складу засновників Красноградського підприємства теплових мереж, розглянули кадрові та майнові питання щодо комунальних підприємств громади у сфері житлово-комунальних послуг та інші питання.
Під час розгляду питання щодо створення госпітального округу начальник районної військової адміністрації взяв участь у обговоренні та запропонував підготувати спільне звернення до Міністерства охорони здоров’я щодо формування госпітального кластеру Красноградського району, до мережі якої входять згідно вимог усі наразі діючі в районі заклади охорони здоров’я.
«Суть будь якої реформи полягає у покращенні якості життя громадян та послуг, що їм надаються. Медична реформа стосується конкретно всіх і кожного, адже її мета – забезпечити всім громадянам України рівний доступ до якісних медичних послуг», – зазначив Віктор ВОЙТЕНКО.
Оскільки сьогоднішній день є Днем вишиванки, присутні принагідно зробили фото на згадку, підтримавши ідею акції, започатковану ще у 2006 році.
З вірою в Україну, разом до Перемоги!