Начальник Красноградської РВА Віктор Войтенко здійснив робочу поїздку до Сахновщинської громади

Під час зустрічі в залі засідань місцевої ради були присутні представники управлінського активу громади, правоохоронних органів, місцеві депутати, представники громадських організацій та активісти.
Під час спілкування обговорили низку нагальних питань, зокрема, питання, що стосуються земельної сфери, забезпечення мешканців гуманітарною допомогою, проведення прийомів громадян керівництвом ради, окремі питання соціальної сфери та життєзабезпечення громади. Керівник району вкотре наголосив на важливості та пріоритетності роботи з родинами військовослужбовців, які захищають нашу державу.
«Підтримка сімей, що залишилися без годувальників, які захищали Україну в боротьбі з ворогом, як і загалом соціального захисту Захисників України, а також членів їх сімей, є одним із пріоритетних та відповідальних для держави. І ви, як орган місцевого самоврядування, тут на місці, повинні супроводжувати родини військовослужбовців, що проживають в громаді, відповідати на їхні потреби і запити. Це пріоритет. Ми зобовʼязані знати і бути в курсі того, як надаються соціальні послуги, які потреби є в родин захисників, підтримувати з ними постійну комунікацію і допомагати. Особлива, окрема увага сімʼям загиблих Героїв. Вони віддали найцінніше в боротьбі за Україну – своє життя і наш обовʼязок, наше завдання – опікуватися і допомагати їх родинам. І це не обговорюється» – зауважив Віктор Іванович.
Робоча зустріч була відвертою та змістовною. Щодо ряду питань рішення прийнято відразу в залі засідань, інші – взяті на контроль для виконання.