Фахівці Департаменту охорони здоровʼя ХОВА на чолі з керівником Максимом Хаустовим відвідали Красноградський район з робочим візитом

Сьогодні фахівці Департаменту охорони здоровʼя ХОВА на чолі з керівником Максимом Хаустовим відвідали Красноградський район з робочим візитом.
Начальник Красноградської РВА Віктор Войтенко та директор ДОЗ Максим Хаустов провели робочу нараду з головами громад та головними лікарями ЦРЛ та ЦПМСД району. Було обговорено ряд важливих питань щодо реалізації Програми «Доступні ліки», проведення вакцинацій населення та дітей у тому числі, забезпечення гуманітарними ліками та, одне з найактуальніших питань про наступний, так званий, інфраструктурний етап медичної реформи. В ході конструктивного обговорення було вирішено сформувати та надати до ДОЗ, для врахування при формуванні спроможної мережі лікарень, відповідні пропозиції від району з даного питання з метою забезпечення доступності, якості та безоплатності медичної допомоги мешканцям громад.
В ході візиту представники ДОЗ також відвідали два заклади компактного проживання ВПО в м. Красноград та поспілкувалися з мешканцями закладів.
Працюємо далі.