Для дітей та молоді стартує ХІІ Міжнародний конкурс «Сяйво Еллади»

Громадська організація «Харківське міське товариство греків “Геліос”» запрошує юних митців до участі у ХІІ Міжнародному конкурсі «Сяйво Еллади» на найкращий художній твір серед дітей та молоді.

Роботи приймаються з 1 березня до 1 жовтня 2023 року. Наприкінці жовтня за підсумками конкурсу будуть оголошені переможці. 30 жовтня заплановано проведення виставки робіт переможців.

«Цей проєкт створено не тільки з метою популяризації культурної та історичної спадщини українського народу на тлі подій, що відбуваються в Україні, а також з міркувань про майбутнє покоління, якому потрібно бути готовим до мирного існування і увійти в нього у здоровому психоемоційному стані. І в цьому важливу роль відіграє образотворче мистецтво, яке здійснює доволі потужний вплив у своїй арт-терапевтичній діяльності», – зазначили організатори.

До участі у конкурсі запрошуються учні художніх шкіл, шкіл мистецтв, юні художники, студенти художніх училищ, коледжів, закладів вищої освіти культури і мистецтв з України та інших країн світу від 6 до 25 років.

Вся інформація буде висвітлюватися на сторінках Facebook Харківського художнього музею та громадської організації «Харківське міське товариство греків «Геліос».

Для додаткової інформації звертайтеся за номером: 067 424 64 65 (Дзюбенко Поліна Олександрівна). Також щодо заявок та виконаних робіт пишіть на e-mail: padzubenko@ukr.net.

Детальніше про конкурс також читайте за посиланням.