Привітання начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА з Міжнародним днем боротьби за права жінок

Дорогі жінки! 💙💛
Ваша значущість у сучасних умовах є неоціненною! Ще перші місяці активної боротьби проти росії довели, що жінки були, є і будуть важливими лідерами змін. Ви володієте унікальною кваліфікацію та тримаєте свій фронт оборони.
Війна поламала всі гендерні стереотипи. Ви поряд з чоловіками стоїте на лініях вогню, виконуєте військові задачі в лавах Збройних сил України, служите в силах територіальної оборони.
У тилу саме жінки зараз організовують гуманітарну допомогу, тримають в руках господарства, керують компаніями, заробляють гроші, виховують дітей, організовують пікети і масові заходи на підтримку України у різних куточках світу, шиють амуніцію і плетуть сітки. З такими жінками як ви ми не можемо програти цю війну. З такими жінками Україна обов’язково переможе!
Вітаю вас зі святом! Дякую за те, що ВИ – орієнтир та натхнення для чоловіків. Пишаюся вашою здатністю творити красу навколо себе.
Бажаю вам здоров’я і злагоди в серці, щоб ваші рідні і дорогі вам люди були щасливими, бо тоді, щасливими будете і ви.
З непохитною вірою в Україну та кожного з нас – начальник Красноградської районної військової адміністрації Віктор ВОЙТЕНКО🇺🇦