Начальник Красноградської РВА Віктор Войтенко разом з головами громад в режимі онлайн взяли участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних рад

Начальник Красноградської районної військової адміністрації Віктор Войтенко разом з головами громад в режимі онлайн взяли участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних рад, яке відбулося під головуванням Президента України Володимира Зеленського 4 березня поточного року.
На засіданні було розглянуто питання щодо безпекової і гуманітарної ситуації на тимчасово окупованих та деокупованих територіях; плану відновлення зруйнованої енергетичної інфраструктури України та з реалізації проєктів з відбудови об’єктів інфраструктури у постраждалих регіонах.
В умовах спротиву повномасштабному вторгненню надзвичайно важливими залишаються соціальні питання, допомога внутрішньо переміщеним особам та захист інших вразливих категорій населення. Особливо актуальним для нашого регіону є питання відновлення критичної та соціальної інфраструктури на деокупованих територіях. Напрямок роботи потребує максимальної злагодженості між органами державної влади та місцевого самоврядування усіх рівнів.
«Наші люди і всі люди світу бачать, що Україна – це потужна держава, суб’єкт. Україна вміє захищати життя. Так маємо діяти й надалі. Збільшувати можливості нашої держави й дуже швидко ухвалювати потужні рішення. Пришвидшувати перемогу», – Володимир Зеленський, Президент України.
Для більш ефективної координації дій ухвалили рішення створити окремий Офіс Конгресу місцевих та регіональних влад. Спільно працюємо заради головної мети – якнайшвидшої Перемоги!🇺🇦