Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 17 лютого

Впродовж минулої доби від ворожих обстрілів потерпали щонайменш 12 населених пунктів регіону. Зокрема, Вовчанськ, Новомлинськ, Дворічна, Куп’янськ, Гряниківка та інші.

Близько 23:00 окупанти завдали ракетного удару по Харкову. Попередньо, застосували ракети С-300. Влучання зафіксовані в Основ’янському та Київському районах міста. Обійшлося без постраждалих. Від вибухової хвилі пошкоджено цехи одного з підприємств.

По Вовчанську ворог гатив із артилерії та бойової авіації. Обстрілу зазнав і Куп’янськ. В місті пошкоджені приватні домоволодіння, гаражі, та автомобіль. Зайнялися пожежі.

У селищі Великий Бурлук в результаті обстрілу дістала поранень 44-річна жінка. Потерпілу госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Минулої доби підрозділи Сил оборони відбили атаки російських загарбників у районах населених пунктів Гряниківка і Синьківка.

В регіоні тривають роботи з розмінування територій. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС вилучили та знешкодили 17 вибухонебезпечних предметів.

«Наші військові на лінії зіткнення продовжують вести бої з російськими окупантами.  Підтримуємо ЗСУ та працюємо на Перемогу далі», – зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.