Тримаємо стрій, тримаємо тил, підтримуємо військових

Оборонний напрямок – пріоритет. Так було і є. Виконуємо поставлені завдання, координуємо роботу, ресурси району, підтримуємо порядок та безпеку. Щоденно разом з військовими, головами громад,правоохоронними органами, цивільного захисту та безпеки.

В умовах зими разом з енергетиками, підприємствами тепло- та водопостачання, службами ЖКГ працюємо над забезпеченням необхідних та належних умов для мешканців району. Питання, що виникають в процесі вирішуємо разом.

З головами громад працюємо над належним забезпеченням «пунктів незламності».

Гуманітарна допомога – окремий напрямок роботи. Нам допомагають – ми допомагаємо. Харківська обласна військова адміністрація, благодійні фонди, організації, волонтери. Ми в свою чергу підтримуємо військових, мешканців вразливих категорій нашого району та мешканців деокупованих територій. Завжди глибоко вдячний за таку співпрацю.

В щоденній діяльності намагаємося не втрачати того, що було в мирному житті. Це важливо і це потрібно. Особливо, якщо мова йде про дітей. Разом з освітянами провели районний етап учнівських олімпіад. Діти повинні навчатися, а ми повинні їм забезпечити умови для розвитку, мотивувати їх здобувати знання. Все зробили, з усім впоралися, і це здорово!
Спортивні заходи для дітей – також в міру можливостей ситуації. Але вони також потрібні, і ми це розуміємо. Життя триває і, попри всі труднощі, зберігаємо краще і працюємо далі.

Галузі медицини, соціального захисту, сільського господарства – всі на зв’язку та у взаємодії.

Працюємо далі, щоденно разом, наближаючи омріяну Перемогу України!

Непохитної віри та світлої надії, вам, у Щедрий вечір!

 

 

 

 

начальник Красноградської районної

військової адміністрації

Віктор ВОЙТЕНКО