Наприкінці тижня начальник районної військової адміністрації Віктор ВОЙТЕНКО провів низку робочих нарад

З головами територіальних громад обговорили ряд важливих питань, більшість з яких стосувались військового напрямку роботи. Підвели підсумки роботи, обговорили попередні плани на наступний рік, а також акцентували увагу на облаштуванні та належному функціонуванні «Пунктів незламності», розміщених на території району.
З керівниками підприємств тепло-, водо- та енергопостачання обговорили стан підготовки підприємств до роботи на випадок надзвичайних ситуацій.
Про забезпечення охорони правопорядку під час новорічних і різдвяних свят та про заходи щодо забезпечення цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, діяльності аварійно-рятувальних служб у святкові дні та інші питання розглянуті під час зустрічі з представниками правоохоронних органів та місцевого підрозділу МНС.
Віктор ВОЙТЕНКО подякував всім за спільну роботу та єдність, як територіальних громад, так і керівників всіх сфер діяльності, у вирішенні питань різного рівня складності, які виникають у непростих реаліях воєнного часу.
Наостанок очільник району привітав усіх з прийдешнім Новим роком та Різдвяними святами.
Нехай новий рік, стане роком Перемоги України!
Віримо. Працюємо. Наближаємо.