Сьогодні начальник Красноградської районної військової адміністрації Віктор ВОЙТЕНКО взяв участь у засіданні сесії районної ради

У порядку денному розглянуті питання щодо внесення змін та затвердження районних програм, а саме: економічного і соціального розвитку Красноградського району, висвітлення діяльності райдержадміністрації та районної ради, фінансової підтримки районної військової адміністрації в умовах воєнного стану. Районні депутати підтримали розпорядження про районний бюджет Красноградського району на 2023 рік, а також надали згоду на централізоване перерахування субвенції з державного бюджету без її розподілу між місцевими бюджетами у 2022 році, спрямовану на компенсацію різниці в тарифах на теплову енергію для Красноградського підприємства теплових мереж.
Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих Героїв.
На завершення засідання сесії до присутніх звернувся Віктор ВОЙТЕНКО, подякував всім депутатам за працю, за підтримку ЗСУ, зазначив, що повномасштабна війна зламала всі плани, але не зламала нас, ви всі впоралися з найжорсткішими викликами цієї жахливої війни і так буде й надалі. Також всіх присутніх привітав з наступаючими новорічними та різдвяними святами.