Вчора з робочим візитом Красноградщину відвідала голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко

В ході робочої поїздки Тетяна Петрівна взяла участь у пленарному засіданні Красноградської районної ради, зустрілася з бійцями Красноградської ТРО та разом з начальником Красноградської РВА Віктором Войтенко, головами районної та місцевих рад передали військовим придбані для їх потреб ліжка, матраци, ковдри, подушки, постільну білизну та зимові берці.
Також голова обласної ради взяла участь у видачі представникам сільгосппідприємств району засобів для зберігання зерна (зернових рукавів), придбаних в рамках реалізації проекту продовольчої та сільськогосподарської організація ООН (ФАО) спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України.
Тетяна Петрівна відвідала Піщанський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) Красноградської міської ради, який був пошкоджений внаслідок артилерійського обстрілу та оглянула хід проведення відновлювальних ремонтних робіт в закладі, що проводяться за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів.
В ході зустрічі керівницею обласної ради, начальником Красноградської РВА та головами місцевих рад напрацьовані спільні проекти щодо подальшої співпраці, які важливі для забезпечення життєдіяльності району. Умови складні, питань виникає багато, але зусилля об’єднані міцно з непохитною вірою в Перемогу!
Слава Україні!