Боєць «Азову» з Красноградщини Дмитро Лінський посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Відповідно до Указу Президента України посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня було нагороджено старшого солдата Національної гвардії України Дмитра Лінського, позивний «Сектант». Дмитро був снайпером другого відділення розвідки спецпризначення в полку «Азов», загинув у запеклих боях за Маріуполь.
Днями начальник Східного територіального управління Національної гвардії України, генерал-майор Олег Сахон зустрівся з рідними Дмитра Лінського та на прохання матері передав нагороду брату загиблого військовослужбовця Денису.
16 листопада під час проведення пленарного засідання сесії районної ради, на яке була запрошена мама та брат Дмитра, голова обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко та начальник Красноградської РВА Віктор Войтенко разом з усіма присутніми висловили слова глибокого співчуття та, водночас, вдячності за виховання мужнього Героя, який загинув, виконуючи бойове завдання із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, і хвилиною мовчання вшанували пам‘ять нескореного бійця.
Слава Героям! Не забудемо! Не пробачимо, бо пробачити неможливо!