Відбувся профінформаційний семінар для безробітних осіб на тему: «Ризики нелегальної трудової міграцї в умовах воєнного стану»

28 липня 2022р. в приміщенні районної філії ХОЦЗ відбувся профінформаційний семінар для безробітних осіб на тему: «РИЗИКИ НЕЛЕГАЛЬНОЇ ТРУДОВОЇ МІГРАЦІЇ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ», присвячений Всесвітньому дню протидії торгівлі людьми, проведений спільно зі спеціалістами управління соціального захисту населення   районної військової адміністрації та міської ради.

Безробітні дізнались про те, що втрачає людина, приймаючи рішення про нелегальну трудову міграцію; яку руйнівну силу мають наслідки міграційних процесів для країни.

На семінарі було зауважено про основні ризики, які можуть виникнути в процесі нелегального працевлаштування за кордоном; було розкрито сутність поняття «торгівля людьми» та визначені групи ризику работоргівців.

Кожному із присутніх на даному заході було надано інформаційну допомогу про те, як активно допомагати і протидіяти торгівлі людьми. На завершенні зустрічі фахівці служб соціального партнерства відповіли на запитання безробітних.