Тримаємо стрій разом! Єдність, чесність, порядність, взаємоповага і безмежна любов до України – це головне! – Віктор Войтенко

ТРИМАЄМО СТРІЙ РАЗОМ!
Ми допомагаємо, нам допомагають – саме так і тільки так
Налагоджені комунікації, завдяки яким отримуємо підтримку та гуманітарну допомогу. Глибоко вдячний усім, хто з нами. Ми всі разом: громадські організації, фонди, волонтери, приватні підприємці, керівники громад району, установ, організацій, підприємств та господарств різних галузей.
Ця підтримка – безцінна і важлива

Першочергово – оборонний напрямок.
Допомагаємо громадам – тут зворотній зв’язок
Далі – наші пріоритетні галузі, установи та підрозділи: освіта – на зв’язку, медицина – також, усі установи, що надають соціальні послуги. Тісна взаємодія з ЦСССДМ та територіальним центром соціального обслуговування.

Є налагоджена перевірена дієвими справами взаємодія з нашими відповідальними друзями-волонтерами, бо якщо говорити про волонтерство, то це в першу чергу – довіра, порядність і надійність
Продукти харчування для захисників, а також для тих, хто приїжджає із зон активних бойових дій. Одяг, речі для них та дітей. Для малечі – памперси та дитяче харчування також.
Маємо за свій обов’язок допомагати сусіднім районам та місту Харків, що відчули на собі нищівну агресію, обстріли та руйнування.
Ліки. Було складно. Вирівнюємо ситуацію. Зараз вже переважна кількість медикаментів надходить до аптек. Якщо у когось виникають складнощі – допомагаємо. Є ще перелік, яких немає. Замовили допомогу, спілкуємося з багатьма волонтерськими організаціями. Частину ліків отримали, частину – чекаємо. Тут потрібне розуміння ситуації. Ми робимо все, щоб допомогти забезпечити, але не завжди це виходить швидко, так як хотілося б.

Ми працюємо і завжди на зв’язку. Кожен напрямок роботи контрольований. Використовуємо усі можливості. Кожен з нас і всі ми разом працюємо на перемогу!

РАЗОМ МИ СИЛЬНІ!
Єдність, чесність, порядність, взаємоповага і безмежна любов до України – це головне! А ще – витримка і віра! Ми встоїмо і переможемо!
Слава Україні!