Обговорили координацію та злагодженість дій в частині формування резерву ТрО району

Сьогодні під керівництвом голови Красноградської райдержадміністрації Віктора Войтенка відбулась робоча нарада за участю голів територіальних громад, керівників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (військкоматів) та батальйону ТрО району, представників газовидобувних підприємств.

Пріоритетна тема обговорення – координація та злагодженість дій в частині формування резерву ТрО району.

«Можливість завжди бути готовим до захисту свого району, громади, міста, села, своєї Батьківщини є у кожного з нас. Вкотре наголошую, що наразі ті патріотичні настрої мешканців району, підйом яких ми спостерігаємо зараз – ми повинні всіляко підтримувати і всіляко відкривати можливості для людей, які бажають стати на захист рідної землі, Наша мета – підготувати якомога більше громадян, адже масова готовність до впевненої відсічі – це те, що може не пустити збройну агресію в нашу домівку» – зазначає Віктор Войтенко.

Голова райдержадміністрації звернув увагу представників газовидобувних підприємств щодо проведення широкої інформаційно-роз’яснювальної роботи серед працівників підприємств із залученням військовослужбовців ТЦК та СП і ТрО.

З керівниками громад обговорили питання щодо виненсення на розгляд найближчих сесій відповідних місцевих програм підтримки та розбудови системи тероборони району з передбаченим фінансуванням на реалізацію програмних заходів.

«Така синергія зусиль дуже важлива і ми разом шукаємо можливості, бо захист країни і власних громад від будь-яких загроз –єдина справа для всіх» – підсумовує голова адміністрації.

Також з керівниками громад обговорили подальший алгоритм спільних дій з питання протидії розповсюдження COVID-19 та стану вакцинальної кампанії в районі.

Очільник району наголосив на посиленні роботи щодо щеплення в організованих колективах і серед населення категорії 60+. Також доручив взяти на особистий контроль стан вакцинації працівників комунальних підприємств, що здійснюють діяльність на територіях громад, адже з 31 січня всі не вакциновані працівники, які не мають протипоказань до щеплення, вже мають бути відсторонені від роботи.

Також, голова райдержадміністрації звернувся до голів громад активізувати роботу щодо формування переліку додаткових будівель та приміщень, які можуть у разі потреби використовуватися як захисні споруди для укриття і тимчасового захисту людей і найближчим часом надати населенню повну інформацію щодо розташування таких об’єктів в громадах.

Возможно, это изображение (1 человек, сидит и в помещении) Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят, люди стоят и в помещении) Возможно, это изображение (6 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят, люди стоят и в помещении) Возможно, это изображение (2 человека, люди сидят, люди стоят и в помещении) Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и люди сидят)