З 1 січня 2022 року відповідно до Закону України “Про основи національного спротиву” почали працювати батальйони територіальної оборони

З 1 січня 2022 року відповідно до Закону України “Про основи національного спротиву” почали працювати батальйони територіальної оборони.

Голова Красноградської райдержадміністрації Віктор Войтенко, який є начальником територіальної оборони району провів робочу нараду  з Анатолієм Макогоном – командиром батальйону ТрО та профільним заступником голови райдержадміністрації Олександром Машком.

Обговорили основні моменти організації роботи, узгодили подальший план дій. Очільник району наголосив на необхідності співпраці з територіальними громадами щодо забезпечення функціонування ТрО.

“ТРО – це завдання створення системи, яка повинна працювати. Це наш рівень відповідальності.  Наразі, у фокусі уваги- всебічна підтримка та забезпечення підрозділу, аби він повноцінно функціонував і належним чином виконував передбачені Законом державні завдання”,- зазначає голова Красноградської РДА.

Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении) Возможно, это изображение (1 человек, сидит и в помещении)