Зустріч з представниками міської асоціації старшокласників “Сузір’я”

Невимушене спілкування першого заступника голови райдержадміністрації Наталії Осадчої з представниками міської асоціації старшокласників “Сузір’я”.

Головною темою для зацікавленого обговорення стала перемога команди у обласному фестивалі, що проводився серед лідерів учнівського самоврядування Харківщини з ініціативи Обласного палацу дитячої та юнацької творчості. Звання “Лідер року-2021” здобув Вадим Гарбузов -учень Красноградського ліцею №5.

Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят, люди стоят и в помещении)

Лідери учнівського врядування разом з координаторкою асоціації “Сузір’я” Оленою Чекамовою поділилися досвідом, розповіли про заходи, проєкти, в яких активно беруть участь та окреслили плани на майбутнє.

Наприкінці обговорення була прийнята домовленість між районною державною адміністрацією, районною організацією Товариства Червоного Хреста України та асоціацією старшокласників щодо форм подальшої співпраці.

Спілкування пройшло у довірливій та теплій атмосфері. Наприкінці Наталія Осадча подякувала учням за активність, приємну розмову й позитивні емоції та передала новорічні вітання та подарунки від голови Красноградської РДА Віктора Войтенка.

Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (2 человека, люди сидят, люди стоят и в помещении) Возможно, это изображение (11 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении)