Привітання від голови Красноградської райдержадміністрації Віктора Войтенка до Дня працівників сільського господарства України

Шановні працівники сільського господарства!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Сільське господарство в нашій області – особлива, найбільш соціально значуща складова економіки, яка надійно гарантує продовольчу безпеку не лише нашому краю, а й усій державі.
Висловлюю шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу району – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.
Це свято справжніх господарів. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно оціненою.
Бажаю вам здоров’я, сімейного благополуччя, добробуту і злагоди у кожній вашій оселі, стійкості у подоланні життєвих труднощів. Нехай вас береже Бог, а ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху в усіх галузях сільського господарства!

З повагою

Голова Красноградської РДА
Віктор ВОЙТЕНКО