Народний депутат України Павло Сушко ознайомився з робою закладів для дітей з особливими освітніми потребами Кегичівської та Сахновщинської громад

10 листопада з робочим візитом на Красноградщині перебував народний депутат України, заступник голови депутатської фракції ПП “Слуга народу” Павло Сушко.

Під час візиту голова Красноградської райдержадміністрації Віктор Войтенко разом з народним депутатом відвідали Кегичівський інклюзивно-ресурсний центр, Сахновщинський навчально-реабілітаційний центр та ІРЦ.

Візитуючи до закладів для дітей з особливими освітніми потребами ознайомились з умовами роботи, забезпеченням закладів та оснащенням навчальних кімнат.

Напрацювали спільний план дій щодо розширення можливостей закладів, а значить – покращення умов для отримання відповідних послуг для дітей з особливими потребами та їх батьків.

Головне, що є розуміння, готовність та бажання разом працювати на спільний результат.

12 листопада Народний депутат України відвідає заклади, що розташовані у м. Красноград та с. Наталине. Такі зустрічі вкрай важливі, актуальні та необхідні.

Павло Сушко зауважує, що реформа у цій системі необхідна, і запропоновані з його боку зміни дозволяють виважено і послідовно, з урахуванням інтересів кожної дитини, провести її. Для цього здійснюються такі виїзди, ознайомлення зі станом справ на місцях.

Голова адміністраціі Віктор Войтенко зазначає: «Ця тема є пріоритетною, бо інклюзія – це насамперед про повагу до людської гідності. А коли мова йде про дітей – це взагалі номер один. Ми готові зробити все, що від нас залежить, прикладемо максимум зусиль і чим більше людей долучиться до взаємодії, тим кращим буде результат».