Робочий візит в заклади охорони здоров’я первинної і вторинної ланок Кегичівської та Сахновщинської територіальних громад

Голова райдержадміністрації Віктор Войтенко з робочим візитом відвідав заклади охорони здоров’я первинної і вторинної ланок Кегичівської та Сахновщинської територіальних громад. Разом з головами ТГ, головними лікарями та працівниками цих медичних закладів спілкувалися про головне: те, що турбує, у чому є потреба, як допомогти.Разом напрацювали спільний подальший план дій.

Ситуація із захворюваністю на COVID-19 має стрімку динаміку росту. На жаль, статистика госпіталізацій, важких та летальних випадків вкрай не втішна. Повністю заповнений ліжковий фонд опорної районної лікарні для госпіталізації пацієнтів з COVID, введення нових обмежень у звязку з пандемією і ті наслідки, які спричиняє хворба, не дають часу довго розмірковувати.

Тому наразі вкрай важливо об’єднати зусилля органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, медичних працівників, усіх мешканців району задля боротьби з COVID-19 . Зупинити поширення коронавірусної хвороби може тільки масова вакцинація населення.

“Глибоко вдячний медичним працівникам, які перебуваючи на передовій боротьби з COVID-19, працюючи в напруженному темпі, лікуючи та консультуючи сотні пацієнтів щодня, просто не мають права на втому.

Пандемія коронавірусу – це виклик сьогодення для всіх нас. Не треба чекати переходу області в «червону зону», будьте свідомими й провакцинуйтеся зараз заради власної безпеки, в першу чергу.

Бажаю всім міцного здоров’я!”, – говорить керівник району.