Ряд робочих поїздок голови райдержадміністрації Віктора Войтенка до територіальних громад району на об’єкти соціальної сфери

Вчора голова Красноградської райдержадміністрації Віктор Войтенко здійснив ряд робочих поїздок до територіальних громад району на об’єкти соціальної сфери, де реалізуються проєкти в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», державної програми «Спроможна школа для кращих результатів» та обласних програм розвитку галузей освіти, медицини та спорту. Зокрема, відвідав Наталинський ліцей, Красноградський ліцей №3 та N4, місцевий стадіон та центральну районну лікарню.

У Зачепилівській громаді, с. Бердянка оглянув новий стадіон, відкриття якого планується 8 жовтня поточного року та разом з керівником місцевого ПСП Іваном Глянем спланували алгоритм співпраці.

«Працювати разом заради спільного результату – це головне! І тоді зміни в таких сферах, як покращення благоустрою, облаштування місць для відпочинку та заняття спортом, осучаснення умов в закладах освіти стануть успішними практиками розвитку району», зазначає очільник району Віктор Войтенко.