Щотижнева апаратна нарада

Учора, 28 вересня, у райдержадміністрації під головуванням голови Красноградської РДА Віктора Войтенка відбулася щотижнева апаратна нарада.

Зібрання відбулось за участі голови районної ради, заступників голови райдержадміністрації, голів територіальних громад, керівників структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій району.

Робочий тиждень розпочався, на жаль, з поганої новини. Як повідомив т. в. о. начальника районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Роман Багмут, 26 вересня загинув житель Красноградського району – старший солдат, командир бойової машини 54-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України Молостов Віктор Михайлович, у результаті отриманих поранень несумісних з життям.

Всі присутні вшанували загиблого воїна хвилиною мовчання.

На нараді обговорили ряд важливих питань. Зокрема, питання вакцинації населення, готовності до нового опалювального сезону, перерахунки субсидії та інші питання життєдіяльності району.

Очільник району звернувся до голів громад з питань дотримання пожежних заходів у навчальних закладах, наголосив щодо наявності планів евакуації, вогнегасників, куточків цивільного захисту та акцентував на обов’язковому проведенні цього тижня навчальних тренувань з пожежної безпеки в усіх освітніх закладах району спільно з районним відділом ДСНС.

Також звернувся до керівників громад з питанням фінансування громадських робіт з метою своєчасних виплат субсидій за житлово-комунальні послуги.

Щодо вакцинальної кампанії, голова райдержадміністрації вкотре зазначив про важливості колективного імунітету та свідомого ставлення до свого здоров’я та оточуючих.

По завершенню наради головою РДА було надано ряд рекомендацій та доручень.