Запрошуємо взяти участь у навчальній програмі про роботу з інформацією

Міністерство культури та інформаційної політики України запрошує взяти участь у навчальній програмі “Стійкість до впливів: ухвалення рішень на основі роботи з інформацією”.

Зазначену навчальну програму розроблено Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) для представників органів державної влади, політичних лідерів, представників місцевого самоврядування, аби допомогти їм орієнтуватись в інформаційному світі, медіаландшафті та великій кількості даних.

Мета програми полягає в тому, щоб ті, хто ухвалює рішення, могли впевнено ідентифікувати шкідливі інформаційні впливи та уникати їх, а також ухвалювати поінформовані рішення на користь своєї громади.

Дводенна тренінгова програма допоможе краще орієнтуватись в інформаційному світі і сучасному медіаландшафті, ухвалювати рішення у ситуації інформаційної навали та великої кількості даних. Завдяки цій тренінговій програмі учасники зможуть більше дізнатися, як аналізувати інформацію, виявляти дезінформацію та пропаганду, ухвалювати рішення та ефективно комунікувати на підставі аналізу даних.

Навчальна програма реалізується в межах проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», який виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств Великої Британії та Сполучених Штатів Америки в Україні.

Старт тренінгових сесій у регіонах планується 28-29 вересня цього року відповідно до графіку, який зазначений у формі для реєстрації, яку просимо заповнити заздалегідь для участі у заходах.

Опис програми