У Краснограді відзначили День міста

Атмосферно та яскраво учора Красноградська громада відзначила День міста та 78-у річницю визволення.

В цей день для красноградців та гостей було підготовлено насичену програму культурно-розважальних заходів на різні смаки та вподобання.

На початку урочистої частини, яка відбулась на Центральній площі, жителів та гостей міста привітав голова Красноградської райдержадміністрації Віктор Войтенко, який  передав вітання  від т.в.о. голови Харківської ОДА Олександра  Скакуна,  побажавши всім присутнім миру, добра, злагоди, нових трудових здобутків  на благо рідного краю. У рамках святкування очільник району нагородив видатних красноградців.

Для усіх шанувальників прекрасного у Молодіжному сквері діяла художня виставка. Талановиті та креативні майстри Красноградщини зробили для поціновувачів свого хисту справжні шедеври демонструючи високий рівень своєї майстерності  у декоративно-ужитковому мистецтві, організувавши ярмарок на алеї Героїв-Чорнобильців.

Також містяни могли насолодитись «Музичним рандеву» від вхованців КЗ «Красноградська школа мистецтв» та фестивалем творчості аматорських колективів громади.

Далі – концерт та очікуваний феєрверк. Яскраві виступи місцевих виконавців не залишили байдужим жодного глядача. Гучні оплески зірвали запрошені зірки –  співак Василь Жадан, гурти «AVIATOR» та «Dance Band».

З Днем народження Красноград!