Робоча нарада під керівництвом голови райдержадміністрації Віктора Войтенка з керівниками відділів освіти району

Учора під керівництвом голови Красноградської РДА Віктора Войтенка, за участі голови районної ради, першої заступниці голови райдержадміністрації та керівників відділів освіти району відбулась робоча зустріч.

Обговорили стан підготовки освітніх закладів до нового 2021-2022 навчального року з урахуванням заходів реформи шкільного харчування.

Також розглянули нагальні питання щодо вакцинації трудових колективів. Адже відомо, що у разі переходу району до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки для роботи навчального закладу потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу. Про це йдеться у розпорядженні “Про внесення змін до Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2, на період до 31 грудня 2021 року”, яку ухвалив Кабінет Міністрів України 28 липня.

Детальніше можна ознайомитися тут⬇

https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennya-zmin-do-nacionalnogo-planu-vakcinoprofilaktiki-gostroyi-respiratornoyi-hvorobi-covid-19-sprichinenoyi-koronavirusom-sars-cov-2-na-period-do-31-grudnya-2021-roku-i280721-861?fbclid=IwAR15wlQlP3wi5-7gbc8DfqWwgR8JwH4NTVdmiDaTKvsQ4FRLVvCxUCz0dvo 

https://www.kmu.gov.ua/news/pri-posilenni-karantinu-navchalni-zakladi-pracyuvatimut-lishe-za-umovi-nayavnosti-80-vakcinovanogo-personalu?fbclid=IwAR0prhwKK7Vwoi7-mTdMFcxliDipLx49ayfUX2OVMZpa2zhul1wiBMpQFhk