Щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 9 серпня, під керівництвом голови райдержадміністрації Віктора Войтенка відбулась щотижнева апаратна нарада за участі голови районної ради, заступників голови райдержадміністрації, голів територіальних громад, керівників структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій району.

Голова районної державної адміністрації підсумував роботу за попередній тиждень та окреслив план заходів на найближчий період. Загалом акцентував увагу  на питаннях вакцинації населення, підготовки до відзначення у районі 30-ї річниці Незалежності України та продовження перевірки стану готовності закладів освіти району до початку нового навчального року.

Керівники структурних підрозділів та апарату райдержадміністрації доповіли про стан справ у підпорядкованих їм підрозділах.

Представник районного відділу поліції Павло Абакумов доповів про збільшення кількості випадків шахрайства. Зокрема, за минулий тиждень зареєстровано до ЄРДР 5 фактів шахрайства ( купівлі через інтернет  та телефонні дзвінки). Тож будьте обережні.

Головні лікарі району доповіли про стан захворюваності та вакцинації від COVID-19.

За словами директорки Красноградської ЦРЛ Ганни Васенко, станом на сьогодні, є 17 підозр на захворювання коронавірусною інфекцією та одна людина у тяжкому стані.

«Ми повинні працювати над свідомістю населення. Тому наголошую на проведенні роз’яснювальної роботи серед громадян. Наразі ми нарощуємо темпи вакцинації, щоб захистити якомога більше людей»,  –  зазначає голова райдержадміністрації Віктор Войтенко.