Відбулась щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 05 липня, під керівництвом першої заступниці голови райдержадміністрації Наталії Осадчої відбулась щотижнева  апартна нарада.

Зібрання відбулось за участі голови районної ради, заступника голови райдержадміністрації, голів територіальних громад, керівників структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій району.

На початку засідання перша заступниця голови РДА  принагідно переказала слова привітання від очільника району працівникам податкової служби та поліції з нагоди святкування минулими вихідними професійних свят.

В ході наради  було підбито підсумки за минулий тиждень та обговорено ряд питань щодо планів роботи на поточний робочий тиждень. Зокрема:

Заступниця начальника управління соціального захисту населення Красноградської РДА Лариса Злидень доповіла про істотні зміни механізму призначення житлових субсидій населенню.

Завідувачка Красноградської міжрайонної філії ДУ «Харківський обласний лабораторний центр МОЗ України» Оксана Співак повідомила, що за минулий тиждень жодного вперше виявленого захворювання на COVID-19.

Узагальнюючи інформацію, яку розповіли головні лікарі району, можемо стверджувати, що ситуація з захворюванням на коронавірусну інфекцію значно краща. Вакцинація населення відбувається по всіх громадах.

Також зазначаємо, що працюють мобільні групи, які виїжджають до підприємств та устав району і можуть здійснити щеплення на місці. Тому всі бажаючі можуть звернутись до сімейних лікарів за більш детальною інформацією.

Заступниця голови райдержадміністрації Наталія Осадча акцентувала увагу на питанні соціальної комунікації. Зазначила, що кожна організація, підприємство чи установа повинна мати сторінку у соціальній мережі та офіційний сайт на якому буде висвітлена інформація діяльності.

По завершенню наради було окреслено ряд рекомендацій та доручень на поточний робочий тиждень.