Відбудеться науково-практичний семінар – «День поля 2021

На виконання листа Департаменту Агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації від 23.06.2021 р.   №08-34/05/1091 повідомляємо, що 02 липня 2021 року в Інституті рослинництва ім. В.Я. Юр’єва НААН України відбудеться науково-практичний семінар – «День поля 2021» «СЕЛЕКЦІЙНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ У СУЧАСНОМУ ЗЕРНОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ». Семінар відбудеться на території центру Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр’єва НААН України, ДП «Дослідне господарство Елітне» ім. В.Я. Юр’єва НААН України за адресою: Харківська обл., Харківський р-н, с. Елітне.

Учасники семінару матимуть можливість ознайомитись з селекційними досягненнями колективу науковців Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр’єва НААН України та оглянути демонстраційно-технологічні посіви сільськогосподарських культур в умовах поточного року.

Реєстрація учасників семінару з 8.00 до 9.00.

Рекомендовано самостійно проінформувати про участь у семінарі до 30 червня 2021 року Департамент агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації  за наданою формою на електронну адресу: daprrosl@sp.kh.gov.ua

п/п

Прізвище, ім’я та по-батькові Посада
     

 

 

Відділ економіки, агропромислового розвитку,  житлово-комунального господарства та

екології Красноградської районної державної адміністрації