Києво-Могилянська школа врядування запрошує на навчання у 2021 році за спеціальністю 281 “Публічне управління та адміністрування”

Києво-Могилянська школа врядування (KMSGov) є членом NISPAcee (Асоціації інститутів і шкіл з державного управління Центральної і Східної Європи) і однією з найпрестижніших шкіл з підготовки фахових управлінців в Україні. Освітні продукти нашої школи зорієнтовані на підвищення професійних компетентностей діючих державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів усіх рівнів, управлінців, громадських активістів неурядового сектору, волонтерів і ветеранів АТО/ООС.

KMSGov запрошує на навчання у 2021 році за спеціальністю 281 “Публічне управління та адміністрування” діючих державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів усіх рівнів, управлінців на магістерські програми:

– “Суспільна політика і врядування”;

– “Комунікації в демократичному врядуванні”

та бакалаврську програму:

– “Суспільне і приватне врядування”

Програма “Суспільна політика і врядування” схвалена на сертифікацію Євроакредитаційною комісією з державного управління (EAPAA).

Програма “Комунікації в демократичному врядуванні” розроблена в рамках спільного академічного проєкту НаУКМА й Indiana University (США) та передбачає отримання стипендій на конкурсній основі, що покривають до 100% вартості навчання.

Програма “Суспільне і приватне врядування” має унікальне поєднання дисциплін бакалаврського рівня освіти.

Особливість та унікальність магістерських програм полягає у їх модульній системі навчання: заняття відбуваються у п`ятницю, суботу та неділю, що дає можливість поєднувати роботу і навчання. До викладання залучаються провідні фахівці з аналізу державної політики, стратегічного управління, моніторингу й оцінювання, комунікацій, лідерства тощо.

Просимо поінформувати про можливості навчання на магістерських і бакалаврській програмах Києво-Могилянської школи врядування Ваших зацікавлених працівників і також сприяти поширенню відповідної інформації серед інших органів влади.

З умовами вступу можна ознайомитися за посиланням: https://vstup.ukma.edu.ua/dlya-vstupnykiv-na-magisterski-programy/

Детальніше про програми: http://kmsgov.ukma.edu.ua/uk/osvitni-prohramy

Facebook сторінка: https://www.facebook.com/KMSgov/