Робочий візит директора Харківського обласного центру зайнятості Володимира Міненка до Красноградського району

У ході перебування керівника обласного центру зайнятості Володимира Міненка у районі – відбулась робоча зустріч з головою  Красноградської райдержадміністрації Віктором Войтенком. Також у розмові взяли участь перша заступниця голови райдержадміністрації Наталія Осадча та директор районного центру зайнятості Ірина Петрикіна.

Учасники зустрічі зазначили, що служба зайнятості надає реальну допомогу тим роботодавцям, які змушені зупинити свою діяльність під час карантину і зараз основне завдання – це довести інформацію про допомогу по частковому безробіттю до кожного роботодавця, щоб він міг скористатися такою послугою.

З метою отримання допомоги по частковому безробіттю та збереження трудового колективу до Красноградської районної філії ХОЦЗ вже звернулось два виробничих підприємства нашого району – ПП «Аграрник К» та ПП фірма «Юкон Агро».

Директор обласного центру зайнятості відвідав вищевказані підприємства та ознайомився безпосередньо з  процесом виробництва, умовами робот та рівнем заробітної плати найманих працівників.