Щотижнева апаратна нарада під керівництвом голови райдержадміністрації

Сьогодні, 24 травня, відбулась щотижнева апаратна нарада у Великій залі Будинку ради.

Засідання відбулось під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Войтенка та за участі голови районної ради, заступників голови райдержадміністрації, голів територіальних громад, керівників структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій району.

В ході проведення апаратної наради керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних служб та установ доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень у підпорядкованих їм відомствах.

Було розглянуто багато загальних питань що стосуються життєдіяльності району. Зокрема, обговорили питання щодо ситуації з поширення коронавірусної інфекції та стан вакцинування населення від COVID-19.

Руслана Равлюк виконуюча обов’язки директорки  ЦПМСД Красноградського району зазначила, що ситуація з поширенням коронавірусної інфекції значно пішла на спад. Також зазначила, щодо нових кисневих концентраторів, які отримали на минулому тижні. Всього отримано 24 концентратори, з них 12 за власті кошти громад та за рахунок обласного бюджету також 12.

Довідково. Кегичівка отримала –  5 концентраторів, Старовірівка – 6, Зачепилівка – 2, Сахновщина – 7.

Під час наради голова райдержадміністрації Віктор Войтенко акцентував увагу присутніх на питанні щодо узагальнення інформації про громади та район в цілому. Це стосується саме висвітлення довідок у засобах масової інформації по різним напрямкам громад, а в подальшому створення друкованого примірника. Також ініціював встановлення дорожніх знаків, які виділятимуть межі району та служитимуть визитівкою громади.

Крім того, очільник району дав доручення щодо створення робочої групи з питань святкування  30-ї річниці Незалежності України на Красноградщині.

Завершуючи апаратну нараду, голова райдержадміністрації надав ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та організацій району.