Нарада з питань підготовки до ЗНО-2021

23 квітня під головуванням Віктора Войтенка у райдержадміністрації відбулася нарада за участю голів територіальних громад та керівників відділів освіти, під час якої обговорили низку актуальних питань освітньої галузі. Зокрема, про стан підготовки Красноградських пунктів тестування до ЗНО-2021.

Місто Красноград визначено одним із дев’яти округів проведення ЗНО-2021 у Харківській області.

Цього року зовнішнє незалежне оцінювання для абітурієнтів Красноградського району, включаючи Красноградську, Наталинську, Зачепилівську, Кегичівську, Сахновщинську, Старовірівську територіальні громади, буде організовано з шести предметів:

Англійська мова – 25 травня;
Математика – 28 травня;
Українська мова і література (українська мова) – 01 червня;
Історія України – 04 червня;
Біологія – 10 червня;
Географія – 16 червня.

У ході наради було окреслено шляхи вирішення основних проблемних питань, які потребують першочергового вирішення та визначили пріоритетні освітні проекти з метою їх реалізації. Учасники засідання говорили про матеріально-технічне забезпечення закладів освіти, організацію підвозу учнів та педагогічного персоналу, про шкільні маршрути та трансформацію мережі закладів освіти.

«Найближчим часом відвідаю кожну школу та садочок громади. Хочу почути освітян, щодо їх проблем, успіхів та напрацювань. В наш час доцільно розвиватися разом з дітьми, удосконалюючи форми роботи до сучасних. Діти  це сенс життя та основна цінність, навколо якої мають об’єднуватися зусилля всіх», —  говорить очільник району Віктор Войтенко.