Голова районної державної адміністрації Віктор ВОЙТЕНКО візитував на засідання сесій міської та районної рад

Голова районної державної адміністрації Віктор ВОЙТЕНКО взяв участь у пленарному засіданні сесії районної ради, яка відбулася 22 квітня 2021 року, під головуванням голови районної ради Володимира ПТИШНИКА.
 
Очільник району звернувшись до депутатського корпусу, представився та висловив сподівання на подальшу ефективну співпрацю.
 
В ході пленарного засідання депутати прийняли ряд важливих для району рішень, які попередньо розглядалися постійними комісіями ради.
 
Під час доповіді директорки Красноградської ЦРЛ Ганни ВАСЕНКО щодо питань галузі охорони здоров’я, голова райдержадміністрації наголосив на важливості дотримання всіх карантинних обмежень кожним громадянином та свідомості щодо вакцинації, бо саме таким чином зможемо побороти пандемію коронавірусу в районі.
 
В розділі «Різне» заслухали депутатів від Старовірівської громади з питання щодо необхідності вирішення питання будівництва заводу по переробці твердих побутових відходів на районному рівні.
 
«Питання актуальне, ми вже працюємо, спілкуємося з областю щодо шляхів вирішення цієї нагальної проблеми. Рішення завжди можна знайти, якщо є розуміння та бажання досягти результату», – зауважив голова райдержадміністрації.
 
Також сьогодні голова районної райдержадміністрації візитував на засідання сесії міської ради на чолі з головою міської ради Світланою КРИВЕНКО. Представившись, керівник району висловив своє бачення з приводу розглянутих на сесії питань, висловив вдячність депутатам за плідну та конструктивну роботу в інтересах жителів району.
 
«Лише спільними зусиллями виконавчої влади та депутатського корпусу, можливо досягнути позитивних результатів розвитку району, справно та ефективно виконувати поставлені Президентом та Урядом України завдання та цілі. Я, переконаний, що будувати свої відносини з органами місцевого самоврядування ми будемо виключно на засадах законності, співпраці та спільної роботи на користь жителів громади», – зазначив Віктор ВОЙТЕНКО.